"vatandaşlık şartları" ile Etiketlenen Konular

İnşaat sektörünün dört gözle beklediği ve can suyu olarak gördüğü yabancıya vatandaşlık düzenlemesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre  2 milyon dolarlık yatırımlar yapan veya 3 milyon dolarlık hesap açan,  1 milyon dolarlık ev alan  yabancılar Türk vatandaşı olabileceklerdir. Hangi Yabancılar Türk Vatandaşı Olabilecek? 12.01.2017 yılında Remi Gazete'de yayınlanan Türk Vatandaşlığı Kanununun...
Sayfa başına git